Een steentje bijdragen aan de wijk?

Op zoek naar een uitdagende vrijetijdsbesteding? Mogelijk kan het wijkraadswerk voor jou, maar ook voor de wijk, wat betekenen. De taken van de wijkraad variëren van bestuurlijk, secretarieel, organisatorisch, ondernemend, juridisch tot sociaal. Kortom veel disciplines die verwant zijn met gemeentelijke zaken.

Samen met vrijwilligers uit de wijk organiseren wij de sinterklaasintocht, kerstmarkt, Wijkdag en andere bijeenkomsten. De wijkkrant Hasseler Post wordt gemaakt door vrijwilligers en door de wijkraad uitgegeven. De Milieu Werkgroep Hasselo is een werkgroep van de wijkraad die de wijk zwerfvuilvrij houdt. Onder de rubriek “bestuur” kun je lezen dat de wijkraad bestaat uit gemotiveerde wijkbewoners. Daarom is betrokkenheid en affiniteit met de wijk wel een voorwaarde.

Heb je belangstelling op vrijwillige basis een steentje bij te dragen en voor de wijk en haar bewoners op te komen, stuur ons dan een mail via wijkraadhasseleres@hotmail.com met jouw persoonlijke gegevens en dan nodigen wij je uit voor een kennismaking. Kennis van zaken strekt tot aanbeveling maar is niet noodzakelijk.